De beste vakantie aanbieders vind u hier!

Sunweb

Snel een aanbieder vinden

Acties van aanbieders

Egypte

Egypte reisEgypte maakt altijd een fascinerende indruk op bezoekers aan het land. Palmen worden afgewisseld met piramiden zoals de woestijn en de Nijl. Daarbovenop komt ook nog eens de prachtige stranden, die Egypte rijk is en de Rode zee, die net als de Middellandse zee een waar onderwaterparadijs vormt voor duikliefhebbers.

Herkenning van oude beschavingen vindt men terug in de piramiden, maar ook de opgravingen uit de oudheid doen een ieder een ogenblik versteld staan. Archeologen en kunsthistorici maken dankbaar gebruik van al hetgeen Egypte hen op hun vakgebied te bieden heeft en waar de toeristen ook van mag mogen genieten.

Egypte vakantie In Aboe Simbel is een bezoek aan het Ramses II monument met vier stenen giganten meer dan de moeite waard. Van de heilige tempels in Karnak en Luxor zal menig bezoeker onder de indruk raken, maar een zeer bijzondere ervaring is zeker het bezoek aan de dodenstad Thebe, waar ervaren kan worden hoe de oude Egyptenaren in hun cultuur hebben geleefd. Egypte is een land dat bekend staat om de vele goden en godinnen en namen als Cleopatra, Antonius, Toetanchamon en Suez zal men dan ook zeker tegen komen tijdens een vakantie in het land.

Aanmelden