De beste vakantie aanbieders vind u hier!

Corendon

Snel een aanbieder vinden

Acties van aanbieders

Cruise

Wie aan boord stapt van een cruiseschip om van een heerlijke cruisevakantie te genieten, zal zich verbazen over alle mogelijkheden op het grote luxe schip. U kunt een cruise maken door de Middellandse Zee voor een week, maar ook kiezen voor een wereldcruise van drie maanden, waarbij u prachtige verborgen ontdekkingen zult doen. Het fijne is dat u steeds naar een andere bestemming wordt gebracht zonder dat u zich druk hoeft te maken om de reis en koffers.

Cruises kunt u boeken bij


Cruisevakanties stijgen nog altijd in populariteit en komen dan ook meer en meer in de plaats van vakanties, die aan land worden doorgebracht. Dat heeft onder meer te maken met de prima verhouding tussen prijs en kwaliteit en de mogelijkheden, die aan boord van een cruiseschip worden geboden. De rederijen bieden hun cruiseschip aan als vakantieparadijs, waar het aan entertainment en luxe niet ontbreekt. Ook de accommodaties aan boord van het cruiseschip zijn uitstekend en bieden het nodige comfort. Daar komt nog eens bij dat er een keuze kan worden gemaakt uit veel verschillende bestemmingen tegen een scherpe prijs.

Egypte.nl


Cruiseschip Een cruisevakantie kan beschouwd worden als een all inclusive vakantie, waarbij niet alleen het eten en drinken is inbegrepen, maar ook vele vormen van vermaak. U brengt uw koffer naar uw accommodatie en kunt genieten van een breed scala aan activiteiten en faciliteiten. Het ontbijt, lunch, diner en de tussendoortjes maken deel uit van het all inclusive concept en in de avonden worden er fantastische optredens georganiseerd.

U kunt ook plaatsnemen in een van de gezellige barretjes of de dansvloer opgaan in de nachtclub. Een cruise maken is tegenwoordig voor alle leeftijden geschikt van gezinnen met kinderen tot jonge stellen en senioren. U kunt met een cruise genieten van een compleet verzorgde vakantie op zee, waarbij er verschillende bestemmingen worden aangedaan tijdens de reis.