De beste vakantie aanbieders vind u hier!

Sunweb

Snel een aanbieder vinden

Acties van aanbieders

Prijsvrij

Prijsvrij

Het valt niet mee om altijd op zoek te moeten gaan naar de beste deal. Het kan je veel tijd en moeite kosten om alle websites af te gaan. Zeker als het gaat om vakanties, is de kans groot dat je veel bemiddelingskosten betaalt. Dit omdat de aanbieder geld betaalt aan de touroperator om zijn of haar accommodatie te promoten. Wil je jezelf deze kosten besparen? Er zijn gelukkig online touroperators die jou de laagste prijsgarantie kunnen bieden. Eén van deze touroperators blijkt Prijsvrij te zijn. Wil jij hier je vakantie boeken? Lees dan eerst even onderstaand artikel en kom meer te weten over de voors en de tegens, alvorens je jouw vakantie boekt.

Wat maakt Prijsvrij anders dan andere aanbieders?

Jouw reis voor de beste prijs! Dat is wat je beloofd wordt bij Prijsvrij. Dit komt doordat zij geld besparen op allerlei externe kostenposten. Je kan bijna elke reis boeken met extra korting. Je krijgt zelfs nog extra kortingen, nog bovenop de vroegboekkortingen. Daarnaast betaal je geen boekingskosten, wanneer je je vakantie online boekt. Dit geeft jou al bijna meteen de garantie dat je de goedkoopste boekingsprijs hebt! Twijfel je hieraan? Dan geeft Prijsvrij jou een mogelijkheid: vind jouw reis dezelfde dag op een andere website goedkoper en dan betalen zij het verschil aan je terug! Een fijne laagste prijs garantie dus. Prijsvrij handelt dus alles voor je af, op een honderd procent onafhankelijke manier. Ze regelen alles voor je bij alle grote touroperators. De klantenservice is daarnaast uitstekend.

Direct naar de website van Prijsvrij gaan?
Prijsvrij

Positieve punten

De betrouwbaarheid van Prijsvrij wordt je gegarandeerd, doordat de touroperators stuk voor stuk zijn aangesloten bij de ANVR/SGR. Een extra exclusieve korting wordt je steevast geboden, of het nu gaat om een zonnige vakantie, wintersport, een weekendje weg of een stedentrip. Prijsvrij streeft er te allen tijde naar om de allergoedkoopste zijn: de zogenaamde "Beste Deal Garantie". Lees wel even de voorwaarden. De klantenservice staat altijd voor je klaar en vragen zijn nooit te gek. Een concrete afhandeling wordt snel voor je geregeld.

Negatieve punten

Een van de meest negatieve punten aan de website van Prijsvrij is het feit dat zij behoorlijk sjoemelen met de prijzen die zichtbaar worden in het overzicht. Specificeer je zoekopdracht en je krijgt een lijst met opties; kies er een en de betreffende vakantie verschijnt in een ander venster, inclusief een andere prijs. Dit kan de klant behoorlijk verwarren en misleiden. Ze geven de meest goedkoop mogelijke opties weer in het overzicht, van een moeilijk te bereiken luchthaven bijvoorbeeld. Daarbij worden de prijzen weergegeven die gelden in het laagseizoen, dus wanneer een zoekopdracht gespecificeerd wordt op het hoogseizoen blijkt de prijs ineens een stuk hoger uit te vallen. Het schijnt zo te zijn dat dit wettelijk toegestaan is, maar helaas voor Prijsvrij kan dit het vertrouwen van de klant behoorlijk teniet doen.

Eindbeoordeling

Prijsvrij lijkt in eerste instantie te mooi om waar te zijn. Is dit het ook? Wel als je je niet van te voren blind staart op de prijzen die in het overzicht weergegeven worden. Zoek uitgebreid op jouw wensen en kom er vervolgens gewoon achter wat je écht moet betalen. Houd dit in je achterhoofd, en Prijsvrij is een zeer goede touroperator die zijn (weinige) geld waard is.Beoordelingen

Geen recensies gevonden voor Prijsvrij!

Zelf een recensie voor Prijsvrij plaatsen?