De beste vakantie aanbieders vind u hier!

Breakloose

Snel een aanbieder vinden

Acties van aanbieders

Nortlander-Ski-Tours

Nortlander-Ski-Tours Nortlander Ski Tours biedt sinds het jaar 1990 al skivakanties aan naar de grootste skigebieden in de Alpen. Met betrekking tot wintersportvakanties naar Scandinavie staat Nortlander Ski Tours bekend als een van de grootste aanbieders, Sinds het winterseizoen van 2008 is de touroperator ook actief in Nederland als zogenaamde direct seller.

Van Nortlander Ski Tours kan gezegd worden dat het een echte specialist is op het gebied van skivakanties. Er worden namelijk alleen wintersportvakanties aangeboden. Bovendien zijn de medewerkers geschoold op het gebied van skigebieden, bestemmingen en de mogelijkheden van vervoer. De passie voor wintersport maakt Nortlander Ski Tours tot een prima touroperator. Nortlander beschikt over eigen accommodaties in de vorm van hotels in onder meer Les 2 Alpes, Val d'Isere en Serre Chavelier in de Franse Alpen.

In alle skigebieden worden door Nortlander Ski Tours kwalitatieve accommodaties aangeboden, varierend van pensions tot hotels en appartementen. De laagste prijs is in combinatie met een goede kwaliteit het uitgangspunt.

De reisleiding heet de wintersporters van Nortlander Ski Tours op de plaats van bestemming hartelijk welkom en zal gedurende de wintersportvakantie voor alle reizigers klaarstaan. De medewerkers in de skigebieden hebben een speciale cursus in de Alpen gevolgd en zijn zeer deskundig.

U kunt gebruikmaken van de kennis en ervaring van Nortlander Ski Tours om van een geweldige wintersportvakantie te genieten.

Nortlander Ski Tours verkoopt de wintersportreizen direct aan de reiziger zonder tussenkomst van derden.

Beoordelingen

Geen recensies gevonden voor Nortlander-Ski-Tours !

Zelf een recensie voor Nortlander-Ski-Tours plaatsen?