De beste vakantie aanbieders vind u hier!

Peter-Langhout

Snel een aanbieder vinden

Acties van aanbieders

D-Reizen

D-Reizen

D-Reizen is een van de onbetwiste specialisten op het gebied van vakantiereizen, waarbij de verkoop plaatsvindt vanuit een van de vele vakantiewinkels en via D-Reizen.nl. Er zijn jaren, waarin er meer dan een miljoen reizigers een vakantiereis hebben geboekt via D-Reizen. Er zijn dan ook weinig mensen, die het bedrijf D-Reizen niet kennen.

Reis voor de laagste prijs
De vakantiespecialist D-Reizen verkoopt de meest uiteenlopende vakantiereizen, van een compleet verzorgde vakantie tot alleen vliegtickets. Wereldreizen, wintersportvakanties en zonvakanties maken deel uit van het aanbod net als stedentrips en kampeervakanties. D-Reizen is dan ook de marktleider van de reisbureaus.

Het geheim van D-Reizen is dat het assortiment uit een verzameling van alle touroperators en vliegtuigmaatschappijen bestaat en dat maakt het mogelijk om inzicht te krijgen in alle soorten vakanties en vliegtickets. D-Reizen kan een prijsvergelijking uitvoeren van gelijksoortige reizen en daarom ook de reis voor de laagste prijs aanbieden.

Direct naar de website van D-Reizen gaan?
D-Reizen

Organisatie van D-Reizen
Het hoofdkantoor van D-Reizen is gevestigd in Hoofddorp, waar de afdelingen Inkoop& Productontwikkeling, Personeel & Organisatie en Reclame & Marketing zich bevinden net als de afdeling E-commerce, ICT Dienstverlening en Administratie. Verder zijn er een aantal regiokantoren in het land gevestigd, waar diensten worden verricht op het gebied van klantenservice, secretariaat en lijndiensten in de plaatsen Zwolle, Hoofddorp en Breda.

De twee Contact Centers van D-Reizen bevinden zich in Zwolle en in Breda. Deze Contact Centers bieden ondersteuning aan de vakantiewinkels, zodat telefonische boekingen en boekingen via internet probleemloos kunnen worden afgehandeld.

Er zijn meer dan duizend medewerkers in dienst of werkzaam bij D-Reizen, die er alles aan doen om de klanten van dienst te zijn. D-Reizen maakt overigens onderdeel uit van de Samenwerkende Dirk van den Broek bedrijven, waar een centrale filosofie van uitgaat en dat is de werkzaamheden in dienst stellen van de klant en werken met een lage prijs.Beoordelingen

Naam: Peter Datum: 03.02.11Beoordeling: Uitstekend

Dit jaar op vakantie geweest met D-reizen. Het boeken ging eenvoudig en de vakantie zullen wij ons altijd blijven herinneren. Volgend jaar gaan we als eerste weer bij D-reizen kijken!!
Zelf een recensie voor D-Reizen plaatsen?