De beste vakantie aanbieders vind u hier!

Breakloose

Snel een aanbieder vinden

Acties van aanbieders

CheapTickets

CheapTickets

Zoekt u het meest voordelige ticket?
Kiest u voor betaalgemak?
Wilt u online betrouwbaarheid?
Geeft u de voorkeur aan milieubewust reizen?
Zoekt u een hotel of huurauto?

Kies dan voor Cheaptickets.nl, het bedrijf dat zich dagelijks met veel plezier inzet om het online boeken zo eenvoudig mogelijk te houden.

Betrouwbaarheid
Cheaptickets.nl is in 2001 van start gegaan en de betrouwbaarheid is al lang bewezen. Duizenden reizigers bezoeken dagelijks de website Cheaptickets.nl om een vlucht, hotel of huurauto te boeken. Cheaptickets.nl is aangesloten bij de belangrijke organisaties, zoals ANVR, SGR en IATA. De betalingen kunnen bij het online boeken voldaan worden op verschillende manieren, zoals via iDeal, creditcard, Mister Cash of door middel van een telefonische spoedbetaling.

Snelheid
Boeken gaat zeker snel via Cheaptickets.nl. Door de simpele stappen op te volgen, is het mogelijk om binnen enkele minuten een online boeking door te voeren. Alles wijst zich dan ook vanzelf.

Direct naar de website van CheapTickets gaan?
CheapTickets

Eenvoud
De website heeft haar eenvoud behouden en dat betekent dat na het invoeren van een zoekopdracht alle beschikbare opties getoond zullen worden. Alle vliegtuigmaatschappijen inclusief de budgetluchtvaartmaatschappijen worden getoond in een duidelijk overzicht. U bent slechts vijf eenvoudige stappen verwijderd van een definitieve boeking. U kiest de bestemming, waarna de goedkoopste tarieven worden vertoond. Daarna vult u de gegevens in en weer een stap verder verricht u de betaling. In de laatste stap wordt een bevestiging van de boeking gegeven en per email ontvangt u de bevestiging van de boeking en van het e-ticket.

Goedkope mogelijkheden
Cheaptickets is er trots op om mee te kunnen delen, dat er altijd de beste deals worden geboden. Dit komt onder meer door de verregaande contacten met vliegtuigmaatschappijen, waar u als klant weer van kunt profiteren. Alle tarieven van de verschillende maatschappijen worden met elkaar vergeleken, zodat u meteen de goedkoopste mogelijkheden te zien krijgt.

Prima service
De service van Cheaptickets is uitstekend te noemen en de medewerkers staan dan ook dagelijks voor u klaar. Zo kan er een bedje voor uw baby worden geregeld voor in het vliegtuig, maar kan er ook rekening worden gehouden met de maaltijden voor vegetariers. Dagelijks kan er contact worden opgenomen en op zondag zijn de medewerkers beschikbaar voor noodgevallen. Overigens kan er ook van de handige chatfunctie op de website van Cheaptickets gebruik worden gemaakt of kan de vraag per e-mail gesteld worden als er minder haast geboden is.Beoordelingen

Geen recensies gevonden voor CheapTickets!

Zelf een recensie voor CheapTickets plaatsen?