De beste vakantie aanbieders vind u hier!

GoMundo

Snel een aanbieder vinden

Acties van aanbieders

BudgetAir

BudgetAir

De website www.budgetair.nl is één van de grootste online ticketaanbieders in Nederland. Het is op deze website niet alleen mogelijk vliegtickets te boeken, maar ook kunnen hotels en auto's op deze website worden geregeld. De klant kan zelf de losse reisonderdelen combineren, waardoor de reis helemaal wordt zoals hij in gedachte heeft. De klant kan kiezen uit diverse grote vlieg- én low cost maatschappijen, uit meer dan 72.000 hotels in maar liefst 100 landen en uit verschillende automerken.

Wat maakt BudgetAir.nl uniek?

BudgetAir is gericht op de goedkopere vakanties. Deze website is één van de grootste online ticketaanbieders van Nederland. Op de website kan de klant op bestemming en luchthaven zoeken en op deze manier de verschillende vliegmaatschappijen vergelijken. De website staat erom bekend met veel low cost maatschappijen te vliegen. Dit zorgt ervoor dat de tickets over het algemeen goedkoop zijn.

Daarnaast heeft BudgetAir een klantvriendelijke klantenservice die zeven dagen per week beschikbaar is. Naast de vliegtickets, is het ook mogelijk op deze website een auto of hotel te boeken. De klant heeft de keuze uit maar liefst 72.000 hotels in honderd verschillende landen.

Direct naar de website van BudgetAir gaan?
BudgetAir

Positieve punten

Op de website www.budgetair.nl is het mogelijk de losse reisonderdelen te combineren. De tickets, auto's en hotels kunnen worden gekozen naar de wens van de consument. Doordat de consument zelf de vliegmaatschappijen kan vergelijken, kan hij of zij de reis zo goedkoop mogelijk maken als deze zelf wil. Het zelf combineren van de reisonderdelen zorgt ervoor dat de consument zijn ideale droomreis kan samenstellen.

Er wordt bij BudgetAir veel gebruik gemaakt van de low cost maatschappijen. Dit zijn maatschappijen die een stuk goedkoper zijn vergeleken met de grote maatschappijen. Dit zorgt ervoor dat de prijzen op www.budgetair.nl vaak een stuk goedkoper zijn.

Negatieve punten

Een klein nadeel aan boeken met BudgetAir is dat de website eerst een goedkoop resultaat geeft en dat hier vervolgens nog extra kosten bij komen kijken. Kosten als belastingen, administratiekosten en de airline reservation fee worden pas naderhand erbij berekend.

Op deze manier verwacht de klant goedkoper uit te zijn dan dat hij uiteindelijk is. Nu is het echter wel zo dat de prijzen van BudgetAir vaak zo laag zijn, dat de klant alsnog goedkoper uit is dan bij de concurrent.

Eindbeoordeling

De website van BudgetAir is een goedkope speler in de markt en is één van de grootste online ticketaanbieders in Nederland. De consument kan zelf de prijzen van de tickets, auto's en hotels vergelijken, waardoor zij zo goedkoop mogelijk uit kunnen komen. De ticketwebsite heeft een groot aanbod aan tickets, hotels en auto's en heeft ook veel low cost maatschappijen in het aanbod. Voor ieder wat wils.

Over het algemeen zijn de klanten erg tevreden over deze website. De prijzen zijn goedkoop vergeleken met de concurrenten en de klantenservice van de website is erg vriendelijk en zeven dagen per week bereikbaar. Het enige nadeel is dat er aan het einde van de boeking wat extra kosten bij komen kijken. Dit betekent echter niet dat de website niet goedkoop is. In tegendeel: zelfs met diverse extra kosten is deze website één van de goedkoopste spelers op de markt.Beoordelingen

Naam: Marcel Datum: 05.11.14Beoordeling: Goed

Ik zocht een voordelige combinatie van een vlucht en hotel. Ik kwam bij Budget air uit en vond een leuke aanbieding. Alles ging snel en vlot, had een vraag en werd snel geholpen. Tevreden!
Zelf een recensie voor BudgetAir plaatsen?