De beste vakantie aanbieders vind u hier!

TravelBird

Snel een aanbieder vinden

Acties van aanbieders

BeachMasters

BeachMasters

Bizztravel is dynamisch en bovendien toonaangevend in de Nederlandse reiswereld. Zij stellen diverse producten samen onder hun eigen label, waarna zij verkocht worden. Bizztravel is 27 jaar geleden begonnen als reisbureau en is vandaag de dag een online touroperator. Dit houdt in dat reizen online geboekt kunnen worden. In klantencontact en personeelsbeleid houdt Bizztravel de uitgangspunten eerlijkheid, betrokkenheid, continuïteit en een een professionele instelling aan. "Nooit meer naar huis!" Zo luidt het motto van Beachmasters: ook een onderdeel van Bizztravel. Maar wat biedt Beachmasters jou wat andere aanbieders jou niet kunnen bieden? Je leest hier meer over in dit artikel. Tevens worden de positieve en negatieve punten behandeld, alvorens we eindigen met een eindbeoordeling.

Wat maakt Beachmasters anders dan andere aanbieders?

Beachmasters richt zich op jongeren en past haar reizen daarop aan. Beachmasters zorgt er steeds voor dat zij jong en dynamisch blijft, en wordt daarmee niet voor niets al jarenlang de meest toonaangevende jongerenreisorganisatie genoemd. Beachmasters organiseert al 15 jaar de vetste feestvakanties. Zij weten alle ins en outs van de feestbestemmingen waar jong Nederland behoefte aan heeft en de leukste crew gaat gewoon gezellig met je mee op reis! Kies jij voor Bulgarije, de Canarische Eilanden, Italië, Malta, Spanje, Griekenland, Frankrijk, Hongarije, Kroatië of Portugal?

Direct naar de website van BeachMasters gaan?
BeachMasters

Positieve punten

Naast dat de reizen online geboekt kunnen worden, komt Beachmasters met een brochure waarin alle reizen in een handig overzicht gepresenteerd worden. Zo kan je - samen met je vrienden en/ of vriendinnen - alvast in de stemming komen en kijken welke bestemmingen een optie zijn voor het komende seizoen. De prijscategorieën laten niets te wensen over: de reizen zijn gericht op jongeren en het budget past daar absoluut bij. Zo kan een groot aantal bestemmingen ook met de bus bereikt worden, wat natuurlijk een stuk goedkoper is dan met het vliegtuig. Met een doelgroep die van 18 tot 26 jaar loopt, zijn er natuurlijk ook jongeren die wat meer geld te besteden hebben. Ook luxere appartementen behoren tot het aanbod dat Beachmasters beschikbaar stelt.

De begeleiding die je mee "krijgt" op vakantie is enthousiast, staat altijd voor je klaar en feest vaak net zo hard als jij. De accommodaties die gepresenteerd worden op de website en in de brochure matchen vaak goed met de werkelijkheid. Tevens is de ontvangst en begeleiding op bestemming allemaal prima geregeld. Na de transfer word je naar een algemene bijeenkomst gebracht waar je aan kunt geven aan welke activiteiten je allemaal wenst deel te nemen op jouw feestvakantie. Over het water scheuren op een banaan? Een jeepsafari? Of ga je liever duiken? Alles word tip top voor je geregeld wanneer jij ervoor kiest om op vakantie te gaan met de reisorganisatie Beachmasters.

Negatieve punten

Negatieve punten over Beachmasters die te vinden zijn, zijn onsamenhangend en duiden niet op significante negativiteit. Het enige wat we konden vinden was dat het informatienummer een betaald nummer is. Waarschijnlijk betekent dit dat het gewoon een puike organisatie is die alles goed op een rijtje heeft. Petje af voor Bizztravel en het bijbehorende Beachmasters.

Eindbeoordeling

Beachmasters biedt voor ieder wat wils! Dus: zit jij eraan te denken om deze zomer eens goed uit je dak te gaan? Kies dan zeker voor een vakantie bij Beachmasters.Beoordelingen

Naam: Marcel Wijkers Datum: 02.15.14Beoordeling: Goed
Afgelopen zomer een jongerenvakantie geboekt bij BeachMasters met een vriendengroep van 5 man. Voor een leuke prijs hadden we een leuk appartement in Loret, inclusief eten. Alles goed bevallen, dit jaar weer met Beachmasters op stap!

Naam: Timmy1990 Datum: 03.26.14Beoordeling: Ruim voldoende
Had weinig geld vorig jaar maar wou wel met een vriendin op vakantie. Na lang zoeken kwam ik bij Beachmasters terecht bij de budget vakanties. Een heerlijk weekje Spanje gehad, met busreis (wel lang hoor!). Al met al ruim voldoende, we hebben ons goed vermaakt en de prijs voor wat we kregen was goed.Zelf een recensie voor BeachMasters plaatsen?