De beste vakantie aanbieders vind u hier!

Peter-Langhout

Snel een aanbieder vinden

Acties van aanbieders

Veel belangstelling Griekenland

In 2010 stond Griekenland niet zo in de schijnwerpers als dit jaar. Veel Nederlanders kiezen Griekenland als vakantiebestemming voor de zomer in 2011. Ook al is het Nederlandse weer al prachtig en zonnig, de Nederlandse toerist staat te springen om naar Griekenland te vertrekken. Veel mensen zeggen te snakken naar de zon omdat de winter zo lang geduurd heeft. In Griekenland is er zeker veel zon te bieden.
Toen de vakantiebestemmingen in november al te boeken waren, merkten de vakantiemaatschappijen dat Griekenland populair zou worden. Bestemmingen zoals de Griekse eilanden Kos en Kreta zijn fors gestegen in vergelijking met vorig jaar.

In verhouding met andere populaire bestemmingen zoals Turkije, Cyprus, Spanje en Malta, is de populariteit van Griekenland een stuk hoger.
Op de eilanden Kos en Kreta kunnen niet alleen jongeren zich in de populaire badplaatsen zoals Chersonissos  vermaken. Het is een uitstekende vakantie voor jonge gezinnen of voor wat oudere mensen. Het prachtige stadje Agios Nikolaos op Kreta is bij uitstek geschikt voor mensen die willen genieten van lekker eten en het prachtige weer.

Dus voor de mensen die naar Griekenland vertrekken in de zomer, geniet van de Griekse salades, de ouzo en de prachtige wit-blauwe huisjes!



Geschreven door LastMinuteVakantie.com op 02-05-2011