De beste vakantie aanbieders vind u hier!

Peter-Langhout

Snel een aanbieder vinden

Acties van aanbieders

Vakantie en last minute naar Spanje populair

Er zijn steeds meer Nederlanders die de keuze maken om de volgende vakantie in Spanje door te brengen. Dat geldt zowel voor het boeken van een vakantie op lange termijn als voor de last minute vakanties naar Spanje. Het gaat dan niet alleen om pakketreizen, maar ook om kampeervakanties op een van de vele campings onder de Spaanse zon of een verblijf in een van de particuliere vakantiehuizen.

Het blijkt dat bepaalde delen van Spanje meer aantrekkingskracht hebben op de Nederlandse vakantiegangers als andere delen. Opvallend populair zijn de regio’s langs de kust van Spanje. Het gaat dan onder meer om de Costa Brava en de Costa Blanca. Het aantal voorjaarsboekingen is opmerkelijk groot, want normaal gesproken kiezen de mensen ervoor om juist de vakantie in het voorjaar op korte termijn te boeken en niet al ver van tevoren vast te leggen.

Met betrekking tot de last minute vakanties die in deze tijd worden geboekt, zoals in de maanden december en januari geldt dat andere delen van Spanje weer in trek zijn. In deze periode zijn de temperaturen op de Canarische Eilanden bijvoorbeeld nog altijd zeer aangenaam en zodanig dat er van een zonvakantie kan worden genoten. Even ontspannen uit de winterse omstandigheden en de zon opzoeken is een reden voor de vele vakantiegangers om de keuze te maken een van de last minute vakanties naar de Canarische Eilanden te boeken. Er is keuze genoeg in de winterperiode uit vakantiereizen naar Gran Canaria, want de zon schijnt daar het hele jaar.

 



Geschreven door LastMinuteVakantie.com op 28-11-2012