De beste vakantie aanbieders vind u hier!

BelVilla

Snel een aanbieder vinden

Acties van aanbieders

Op vakantie naar nieuwe bestemming van Corendon

Corendon heeft als reisorganisatie en als luchtvaartmaatschappij een nieuwe bestemming toegevoegd aan het reisaanbod. Eerder was het al mogelijk om op vakantie te gaan naar Cyprus en Costa Brave, want ook deze bestemmingen zijn vrij recent opgenomen in het reisaanbod. Vanaf 19 mei is het ook mogelijk om met Corendon naar het eiland Sicilië op vakantie te gaan. Corendon laat weten dat deze Italiaanse bestemming ideaal is voor vakantiegangers die van strand en zee houden, maar ook een culturele ervaring willen beleven.

Er zijn verschillende hotels op Sicilië geselecteerd door de reisorganisatie in de badplaats Lido di Noto. Deze bestemming ligt in het zuiden van het Italiaanse eiland. Het is mogelijk om op een all inclusive vakantie voor acht dagen te boeken in een driesterrenhotel met een prijs vanaf 399 euro per persoon. Vanuit de badplaats kunnen leuke uitstapjes worden gemaakt, zoals naar de indrukwekkende stad Noto die niet ver van Lido di Noto is gelegen. Noto staat bekend als een barokstad en is vermeld op de Werelderfgoedlijst van UNESCO. Overigens kan de vakantie binnenkort ook doorgebracht worden in andere plaatsen op het eiland. Er worden namelijk ook accommodaties beschikbaar gesteld in andere badplaatsen, zoals in Giardini di Naxos en Taormina.

Corendon zal vanaf de start met de vakanties naar Sicilië wekelijks eenmaal naar het eiland vliegen op maandag naar de luchthaven van Catania. Het zal binnenkort verder ook mogelijk zijn om fly & drives rondreizen te boeken bij de reisorganisatie Corendon. De vluchten naar Sicilië stoppen weer op 24 oktober.

 



Geschreven door LastMinuteVakantie.com op 10-02-2016