De beste vakantie aanbieders vind u hier!

Sunweb

Snel een aanbieder vinden

Acties van aanbieders

Meer comfort voor vertrek op vakantie vanaf Schiphol

Er zijn in Nederland meerdere luchthavens waar reizigers volop gebruik van maken om vakantie te gaan. De regionale vliegvelden zijn populair voor vertrek op vakantie, maar Schiphol blijft natuurlijk bovenaan staan. Vanaf daar vertrekken vliegtuigen naar vele vakantiebestemmingen over de hele wereld. Schiphol heeft besloten om vakantiegangers en andere reizigers bij vertrek vanaf het vlieg veld meer comfort te gaan bieden.

De terminal zal ingrijpend worden verbouwd en de werkzaamheden duren tot en met het begin van de maand juni 2015. Een van de verbeteringen die tot meer comfort voor passagiers moet leiden, is het uitvoeren van een centrale security. Passagiers voor intercontinentale vluchten worden nu nog gecontroleerd bij de gate en daarna moet er gewacht worden in een ruimte met uitsluitend gratis WiFi. Dat gaat straks veranderen, want voor alle intercontinentale bestemmingen worden er vijf centrale beveiligingsdoorgangen gecreëerd. Zo kunnen passagiers die op vakantie gaan naar een intercontinentale bestemming straks ook de tijd na de controle benutten om bijvoorbeeld een hapje te eten of te gaan winkelen.

Wie op vakantie wil en de voorkeur geeft aan het reizen per vliegtuig, kan van verschillende aanbieders gebruikmaken. Er zijn diverse touroperators die pakketreizen aanbieden vanaf regionale luchthavens en vanaf Schiphol. Wat dat betreft kan iedere vakantieganger voor optimaal comfort kiezen door bijvoorbeeld vanaf een luchthaven in de eigen regio te vertrekken. Het enige nadeel wat daaraan is verbonden, is dat het aanbod van pakketreizen en last minute vakanties uiteraard beperkter is in vergelijking met het aanbod met vertrek vanaf Schiphol.

 



Geschreven door LastMinuteVakantie.com op 19-11-2014