De beste vakantie aanbieders vind u hier!

Kras

Snel een aanbieder vinden

Acties van aanbieders

Geen run op last minute vakanties naar WK

Er zijn maar een aantal fans van het Nederlands elftal dat op de valreep een last minute vakantie naar het WK in Brazilië heeft geboekt. Sinds bekend is geworden dat het Nederlands elftal in de kwartfinale tegen Costa Rica speelt, is er niet een ware run ontstaan op last minute reizen naar Brazilië. De telefoon gaat wel vaak over bij de officiële reispartner van de KNVB. Sunweb heeft echter laten weten dat het aantal telefoontjes niet direct tot gevolg had dat er ook meer boekingen kwamen.

Er bestaat wel veel belangstelling van onder meer bedrijven en sponsoren, maar ook van groepen vrienden die naar de mogelijkheden informeren. Het aantal boekingen kan voor het komend weekend nog toenemen. Op donderdag en vrijdag gaan er nog een aantal chartervluchten in de richting van Salvador, waarbij Sunweb hoopt dat er ongeveer tweehonderd fans van Oranje aan boord stappen van het vliegtuig om last minute op vakantie te gaan.

Het boeken van een last minute vakantie naar het WK in Brazilië is natuurlijk niet te vergelijken met het boeken van een reis op het laatste moment naar een zonnig oord met als hoofddoel vakantie te vieren. Een reis naar het WK in Brazilië heeft vooral als doel om de wedstrijd bij te wonen van het Nederlands elftal en van de geweldige sfeer te genieten die er rond het voetbaltoernooi hangt. Bovendien is het ook niet goedkoop om nu op de valreep nog naar Brazilië te vliegen en zeker niet als de reis helemaal zelf geregeld wordt en er ook nog geen voetbalkaartjes voor handen zijn.

 



Geschreven door LastMinuteVakantie.com op 02-07-2014