De beste vakantie aanbieders vind u hier!

Kras

Snel een aanbieder vinden

Acties van aanbieders

Op tijd vertrekken voor last minute vakantie

Sinds het afgelopen weekend zijn er op en rond Schiphol extra maatregelen van toepassing in verband met de veiligheid. Deze veiligheidsmaatregelen blijven de komende tijd van kracht, zodat iedereen kan worden aangeraden die op reis gaat of een last minute vakantie heeft geboekt op tijd op de luchthaven aanwezig te zijn. De gemeente Haarlemmermeer heeft in overleg met de Nationaal Coördinator Terrorismebestrijding en Veiligheid , marechaussee en met justitie besloten om de maatregelen langer van kracht te laten zijn.

Er worden extra controles uitgevoerd en dat betekent dat de reizigers meer tijd kwijt zijn. Dat is het afgelopen weekend zeker merkbaar geweest, waarbij er op de toegangswegen naar de luchthaven door de marechaussee controles werden uitgevoerd. Er wordt in verband met de veiligheidsmaatregelen die aangescherpt blijven gemeld dat de kans op vertraging ook de komende tijd mogelijk is. Vakantiegangers die met het vliegtuig op reis gaan of een last minute vakantie hebben geboekt en naar de luchthaven komen met de trein of auto dienen met extra controles rekening te houden. Het is overigens niet bekend voor welke termijn de maatregelen van toepassing blijven.

Er is nog meer aan de hand op Schiphol, want op woensdag is het de bedoeling dat het grondpersoneel van KLM het werk neerlegt in de avond. Gedurende een periode van anderhalf uur worden er een passagiersvliegtuigen op Schiphol afgehandeld en evenmin worden er vliegtuigen naar de startbaan geduwd. Deze onderbreking van het werk kan invloed hebben op tientallen vluchten. Het is dan ook mogelijk dat er vertraging ontstaat.

 



Geschreven door LastMinuteVakantie.com op 03-08-2016