De beste vakantie aanbieders vind u hier!

GoMundo

Snel een aanbieder vinden

Acties van aanbieders

Last minute vakantie naar Fuerteventura

Er gaan veel Nederlanders weg rond de periode van kerst en daarbij wordt vaak de keuze gemaakt tussen de wintersport en een zonvakantie. Wie de voorkeur geeft aan een zonvakantie heeft de mogelijkheid om een last minute vakantie naar Fuerteventura te boeken. Dit is een van de prachtige Canarische Eilanden die vanuit Nederland relatief snel te bereiken zijn en zich uitstekend lenen voor een last minute zonvakantie.

De temperatuur op de Canarische Eilanden, zoals op Fuerteventura is gemiddeld 23 graden in de winterperiode. Daarbij kan er gerekend worden op ongeveer zeven zonuren per dag. Er kan dan ook volop van de zon worden genoten. De aangename temperatuur leent zich echter ook perfect om het eiland verder te ontdekken. Overigens is Fuerteventura een groot eiland en zelfs een van de grootste van de Canarische Eilanden. Het weer trekt veel toeristen aan, maar ook het landschap dat bijzonder is om te zien met het droge karakter.

De Atlantische Oceaan kan wild zijn, maar de stranden aan zee bieden fantastische mogelijkheden om te relaxen. Het is vanaf Amsterdam slechts een paar uren vliegen naar de hoofdstad van het eiland. Hier kunnen onder meer bezienswaardigheden worden bezocht als het literatuurmuseum. Het landschap op het eiland in het binnenland is droog en lijkt vulkaanachtig. Deze omgeving leent zich dan ook perfect om tijdens de last minute vakantie op Fuerteventura een jeepsafari te maken. Er zijn meerdere reisaanbieders die last minute vakanties aanbieden naar de Canarische Eilanden. Zo is het onder meer mogelijk om via Corendon een fantastische vakantie te boeken.

 



Geschreven door LastMinuteVakantie.com op 16-11-2016