De beste vakantie aanbieders vind u hier!

Peter-Langhout

Snel een aanbieder vinden

Acties van aanbieders

Last minute vakantie voor de herfstvakantie 2016

De zomervakantie is voor de meesten nog maar net achter de rug, maar de volgende vakantie dient zich al weer snel aan als er sprake is van gezinnen met schoolgaande kinderen. Er kan dan ook weer uitgekeken worden naar een last minute vakantie voor de herfstvakantie 2016 als daar nog geen concrete reis voor is geboekt.

Op 15 oktober is het namelijk al weer zover voor de scholen in het basisonderwijs en voortgezet onderwijs in het noorden van het land. Op die datum start de herfstvakantie en kan er weer optimaal van een vakantie worden genoten. In verband met het onvoorspelbare weer in Nederland ligt het natuurlijk voor de hand om naar een zonnige bestemming in het buitenland te vliegen. Er zijn meerdere zonnige bestemmingen in Europa waar het heerlijk is om in oktober nog op vakantie te gaan.

Er zijn meerdere touroperators die voor de herfstvakantie 2016 last minute vakantie aanbiedingen hebben naar uiteenlopende bestemmingen. Wat dat betreft is er voor de vakantiegangers dan ook keuze genoeg. Wie geen gelegenheid heeft om een hele week op vakantie te gaan, heeft de mogelijkheid om bijvoorbeeld een lang weekend weg te gaan of een midweek en dan een stedentrip te boeken.

De Canarische Eilanden is een prima bestemming voor een heerlijke zonvakantie in de herfstvakantie 2016, maar ook Egypte en Turkije zijn opties om de vakantie door te brengen. Er worden overigens aantrekkelijke kortingen geboden voor last minute vakanties die nu al geboekt worden voor de periode van de herfstvakantie 2016.



Geschreven door LastMinuteVakantie.com op 07-09-2016