De beste vakantie aanbieders vind u hier!

Breakloose

Snel een aanbieder vinden

Acties van aanbieders

Last minute vakantie naar Londen spotgoedkoop

Wie een last minute vakantie naar Londen boekt, kan van een spotgoedkoop verblijf genieten in deze prachtige stad in Engeland. Dat heeft alles te maken met de onzekerheid van de naderende Brexit. Dat leidt namelijk tot een waardedaling van de koers van de pond die deze week nog verder is gezakt. Premier May heeft namelijk laten weten dat de opzeggingsprocedure van start gaat. Dat is goed nieuws voor alle toeristen die goedkoop last minute naar Londen willen gaan. Bijvoorbeeld om van een vakantie te genieten of een stedentrip tijdens een weekend willen maken.

De hotelovernachtingen zijn heel goedkoop door de daling van de koers van de pond, maar ook voor het verblijf in Londen geldt dat de toerist goedkoop uit is. De kosten van het eten en drinken vallen lager uit, maar ook kaartjes voor toeristische attracties zijn door de lage pond goedkoper geworden. Wie wil gaan winkelen in Londen is ook voordelig uit, want de prijzen van kleding en accessoires zijn natuurlijk ook een stuk lager.

In Londen is van alles te beleven. Zo kan er tijdens de last minute trip een uitstapje gemaakt worden naar de London Eye of naar de Big Ben. Het is ook leuk om aan een rondleiding mee te doen die op zaterdagen plaatsvindt in het Palace of Westminster. In de pub is een biertje goedkoper geworden en daarna kan de taxi terug naar het hotel worden genomen, wat ook voordeliger is. Wie goedkoop naar Londen wil, kan daar last minute nu gebruik van maken en profiteren van de lage prijzen.

 



Geschreven door LastMinuteVakantie.com op 05-10-2016